FIBA WORLD CUP

Αμφίβολος ο Ρέγιες, έτοιμος ο Αμπρίνες

Αμφίβολος ο Ρέγιες, έτοιμος ο Αμπρίνες

Ο Φελίπε Ρέγιες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και είναι αμφίβολος για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στο Ιράν (30/08, 23:00). Αντίθετα ο Άλεξ Αμπρίνες ξεπέρασε το πρόβλημα στο δεξί χέρι.

Οι Ίβηρες... ζουν και αναπνέουν για το ''δικό'' τους Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Ισπανοί ρεπόρτερ προσδοκούν σε τελικό με τις ΗΠΑ ενώ ο κόουτς Χουάν Αντόνιο Ορένγκα μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Άλεξ Αμπρίνες.

Ο νεαρός φόργουορντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλήματος στο δεξί χέρι ωστόσο έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ορένγκα για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στο Ιράν.

Αντίθετα, ο Φελίπε Ρέγιες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει. Ο λόγος; ''Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο τουρνουά, που θα διαρκέσει δυο εβδομάδες. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε καταστάσεις. Ακόμα δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ αύριο. Το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μένα αφού θα συμπληρώσω 200 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας. Παρ' όλα αυτά, δεν πρόκειται να ρισκάρω. Θα έχω κι άλλες ευκαιρίες''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ