FIBA WORLD CUP

Αισιόδοξος ο Τζινόμπιλι

Αισιόδοξος ο Τζινόμπιλι

Ο Μανού Τζινόμπιλι ταλαιπωρείται από κάταγμα κόπωσης στο δεξί πόδι ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο World Cup, εξηγώντας ότι πλέον δεν νιώθει πόνο.

Το sports.yahoo.com αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο 36χρονος Αργεντινός γκαρντ ταλαιπωρείται από κάταγμα κόπωσης. Η κατάστασή του είναι σε πρώτο στάδιο και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία δύο μηνών από τα γήπεδα.

Σήμερα, πάντως, ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Σπερς ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν αισθάνεται πόνο στο δεξί πόδι και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της αποθεραπείας του.

''Δεν πονάω πια. Είμαι αισιόδοξος ωστόσο έχω ακόμα τις αμφιβολίες και τους φόβους μου. Η κατάσταση μου είναι σαφώς καλύτερη. Όταν ολοκληρώθηκε η χρονιά, ένιωθα απίστευτες ενοχλήσεις ακόμη κι όταν άγγιζα το πόδι μου! Πλέον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζινόμπιλι στην αργεντίνικη Canchallena.LaNacion.com.

Η πορεία της αποθεραπείας του Αργεντινού σούπερ σταρ θα επανεκτιμηθεί σε δυο βδομάδες και στη συνέχεια θα παρθεί η οριστική απόφαση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο World Cup της Ισπανίας.

Οι ''γκαούτσος'' συμμετέχουν στο Β' γκρουπ μαζί με την Ελλάδα, την Κροατία, τις Φιλιππίνες, το Πουέρτο Ρίκο και τη Σενεγάλη.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ