FIBA WORLD CUP

Με Βαρεχάο και Χουέρτας η προεπιλογή της Βραζιλίας για τα "παράθυρα" της FIBA

Golden State Warriors center Anderson Varejao (18) plays in the first half of an NBA basketball game Saturday, Dec. 10, 2016, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Με τους Άντερσον Βαρεχάο, Μαρσελίνιο Χουέρτας αλλά και τον ΝΒΑερ Κριστιάνο Φελίτσιο θα παραταχθεί η Βραζιλία στο τρίτο "παράθυρο" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Άντερσον Βαρεχάο είδε για μία ακόμα φορά το όνομά του να βρίσκεται στο προσκλητήριο του Άτσα Πέτροβιτς για τα προκριματικά της FIBA. O βετεράνος φόργουορντ/σέντερ είναι ένας εκ των 15 παικτών που συμπεριλίφθηκαν στην προεπιλογή των Βραζιλιάνων για τους 2 τελευταίους αγώνες της πρώτης φάσεις των "παραθύρων".

Αναλυτικά η προεπιλογη των Βραζιλιάνων: Μαρσελίνιο Χουέρτας, Βίτορ Μπενίτε, Γκούι Μπέντο, Ραφαέλ Χετσμάιερ, Γιάγκο Σάντος, Λίο Μέιντλ, Λούκας Ντίας, Κριστιάνο Φελίτσιο, Σκοτ Μασάντο, Γιόχνταν Λουζ, Λούκας Τσιπολίνι, Άντερσον Βαρεχάο, Ράφα Λουζ, Τζίμι Ολιβέιρα, Ρενάν Λενζ.

H Βραζιλία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση των προκριματικών. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει διαδοχικά εκτός έδρας την Βενεζουέλα (29/6) και την Κολομβία (2/7).

AP Photo/Brandon Dill

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ