FIBA WORLD CUP

Με Σιμόν η προεπιλογή της Κροατίας για τα προκριματικά

Με Σιμόν η προεπιλογή της Κροατίας για τα προκριματικά

Η Κροατία ανακοίνωσε την 16αδα της ενόψει των προκριματικών της FIBA, με τον Κρούνοσλαβ Σιμόν της Αναντολού Εφές να είναι ο μοναδικός παίκτης που ανήκει σε ομάδα της EuroLeague και να αναμένεται να ενσωματωθεί αργότερα στην αποστολή. Εκτός αποστολής ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο Ίβιτσα Σκέλιν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Κροατίας για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών της FIBA. Μία προεπιλογή που περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά όχι τους βετεράνους Ρόκο Λένι Ούκιτς, Λούκα Ζόριτς και Μάρκο Τόμας. Εντός λίστας βρέθηκε κανονικά πάντως ο Κρούνοσλαβ Σιμόν της Αναντολού Εφές, τον οποίο οι Κροάτες περιμένουν να ενσωματωθεί στην ομάδα στις 25 Νοεμβρίου, όταν και δεν θα έχει αγώνα με τον σύλλογό του.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Κροατών: Ντάρκο Πλάνινιτς, Ντομινίκ Μαύρα, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Ζέλικο Σάκιτς, Τόμισλαβ Ζούμπσιτς, Γιόζιπ Σόμπιν, Τζάκοβ Μούσταπιτς, Μίρο Μπιλάν, Μπόρις Μπάρατς, Ντομαγκόι Μπόσνιακ, Τζόζιπ Μπιλίνοβατς, Λούκα Μπόζιτς, Ιβάν Ράμπλιακ, Τόνι Κάτιτς, Φίλιπ Κρουσίλν, Ρόκο Μπάντζιμ.

Η Κροατία βρίσκεται στον 4ο όμιλο. Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ολλανδία, ενώ στις 26 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί την Ιταλία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ