FIBA WORLD CUP

Με παίκτες της EuroLeague και το Ισραήλ!

Με παίκτες της EuroLeague και το Ισραήλ!
FIBA.BASKETBALL

Ο Όντεντ Κάτας ανακοίνωσε την προεπιλογή του Ισραήλ ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με τέσσερις παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκονται στη λίστα.

Όπως η Γαλλία, το Μαυροβούνιο και η Ιταλία, έτσι και το Ισραήλ έχει στην 20άδα του παίκτες της EuroLeague. Ο Όντεντ Κάτας ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 (σ.σ. το Ισραήλ είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα), με τέσσερις παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκονται στη λίστα.

Πρόκειται για τους Ζούσμαν, Κοέν, Σέγκεβ και Μασούρ. Οι υπόλοιποι που κλήθηκαν είναι οι εξής: Σον Ντάισον, Τομ Μάαγιαν, Γκαλ Μέκελ, Αμίτ Σίμχον, Μπεν Άλτιτ, Γιουακίν Σούσμαν, Ταμίρ Μπλατ, Τζο Αλεξάντερ, Μπαρ Τιμόρ, Ρίτσαρντ Χάουελ, Λίορ Ελιγιάχου, Τόμερ Γκινάτ, Ράφι Μένκο, Οζ Μπλέιζερ, Ντάνιελ Κούπερμπεργκ, Νέτανελ Άρτζι, Ίνταν Ζάλμανσον, Γιφτά Ζιβ, Ιγκόρ Νεστερένκο, Ελισάι Καντίρ.

Εκτός από την Ελλάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 27 Νοεμβρίου, το Ισραήλ έχει στον όμιλο τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία.

Photo Credits: fiba.basketball

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ