FIBA WORLD CUP

Με παίκτες της EuroLeague η λίστα της Τουρκίας

Με παίκτες της EuroLeague η λίστα της Τουρκίας
FIBA

Ο coach Σαρίτσα και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με τη λίστα της Εθνικής Τουρκίας να περιλαμβάνει παίκτες που αγωνίζονται στη EuroLeague.

Συνεχίζουν να βγαίνουν στο... φως της δημοσιότητας οι λίστες των Εθνικών για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα λάβουν χώρα την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Τουρκίας, με τον coach Σαρίτσα να περιλαμβάνει κανονικά στη λίστα του παίκτες που αγωνίζονται στη EuroLeague, παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση δεν θα έχει διακοπή ούτε στο δεύτερο "παράθυρο" της FIBA.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μπαλμπάι (Εφές), Ντίξον (Φενέρμπαχτσε) και Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε). Από εκεί και πέρα, στην προεπιλογή βρίσκονται ακόμα οι Γκετσίμ (Μπάνβιτ), Σανλί (Μπεσίκτας), Σιπάχι (Μπεσίκτας), Αλντεμίρ (Νταρουσάφακα), Κοσούτ (Νταρουσάφακα), Τουντσέρ (Εσκισεχίρ), Κοκσάλ (Γαλατάσαραϊ), Αράρ (Γαλατάσαραϊ), Ουρουγλού (Καρσίγιακα), Τουρέν (Καρσίγιακα), Μπίρσεν (Σακάρια), Ερμίς (Τόφας).

Η Τουρκία βρίσκεται στην 1η θέση του Group B με 2/2 έως τώρα κι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σουηδία στις 23/02 κι εκτός ξανά τη Λετονία στις 26/02.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ