FIBA WORLD CUP

Με παίκτες της EuroLeague η λίστα της Τουρκίας ενόψει προκριματικών

Με παίκτες της EuroLeague η λίστα της Τουρκίας ενόψει προκριματικών
FIBA

Ο Ουφούκ Σαρίτσα ανακοίνωσε την 24αδα της Τουρκίας για τα προκριματικά της FIBA, έχοντας στην λίστα του 7 παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague.

Ο Πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, είχε ξεκαθαρίσει ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στα προκριματικά της FIBA για το Παγκόσμοι Κύπελλο. Και η λίστα που δημοσίευσαν οι Τούρκοι είναι η επιβεβαίωση.

Ο τεχνικός της Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, ανακοίνωσε την 24αδα της Τουρκίας, έχοντας μέσα σε αυτή δύο παίκτες της Αναντολού Εφές Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπιρκάν Μπατούκ) και 5 της Φενέρμπαχστσε (Σινάν Γκιουλέρ, Μπόμπι Ντίξον, Μπαρίς Χέρσεκ, Εγκεχάν Αρνά, Μελίχ Μαχμούτογλου). Κοινώς, έριξε το... μπαλάκι - όπως και οι Ομοσπονδίες της Γαλλίας και της Ιταλίας νωρίτερα - στους παίκτες και τις ομάδες τους ενόψει των αγώνων του Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η 24αδα των Τούρκων: Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπιρκάν Μπατούκ, Σινάν Γκιουλέρ, Μπόμπι Ντίξον, Μπαρίς Χέρσεκ, Εγκεχάν Αρνά, Μελίχ Μαχμούτογλου, Τολγκάν Γκέτσιμ, Ερκάν Βεγιέσογλου, Σερτάκ Σανλί, Κενάν Σιπάχι, Σαμίτ Ντιρ, Φουρκάν Αλντεμίρ, Οκμπεον Ουλουμπάι, Ντόγκους, Οζντεμίρογλου, Μεχμέτ Γιαγκμούρ, Χιουκεσίν Κοκσάλ, Εγκέ Αράρ, Σεμίχ Ερντέν, Μπερκ Ουργκουλού, Μετίν Τουρέν, Ακίφ Γκιουβέν, Μετατσάν Μπίρσεν, Γίγκιτ Αρσλάν.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ