FIBA WORLD CUP

Με παίκτες της EuroLeague η λίστα της Ισπανίας για τα προκριματικά

Με παίκτες της EuroLeague η λίστα της Ισπανίας για τα προκριματικά
EUROLEAGUE

Η Ισπανία ήταν μία από τις τελευταίες ομοσπονδίες που ανακοίνωσε την 24αδα των παικτών που κλήθηκαν στην εθνική για τα προκριματικά της FIBA, περιλαμβάνοντας (και) αυτή τους παίκτες της EuroLeague.

Η Ισπανία είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ότι σκοπεύει να καλέσει κανονικά τους παίκτες των ομάδων της EuroLeague ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η Ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε την 24αδα των παικτών που θα κληθούν να δώσουν το παρών ενόψει των αγώνων με το Μαυροβούνιο (24 Νοεμβρίου) και Σλοβενίας (26 Νοεμβρίου), έχοντας μέσα σε αυτήν κανονικά παίκτες των 5 ομάδων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια, Μάλαγα, Μπασκόνια).

Αναλυτικά η λίστα των Ισπανών: Αλμπέρτο Αμπάλντε*. Βίκτορ Αρτεάγκα, Πάμπλο Αγκιλάρ, Χαβιέ Μπερτάν, Βίκτορ Κλαβέρ*, Κουίνο Κολόμ, Αλμπέρτο Ντίαζ*, Ιλμάνε Ντιόπ*, Χαϊμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ*, Νάτσο Λόβετ, Άλμπερτ Όλιβερ, Πιέρ Οριόλα*, Όριολ Πάουλι, Τσάβι Ραμπασέδα, Πάου Ρίμας*, Σέρχιο Ροντρίγκεθ*, Σέμπας Σάιθ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο*, Τζοάν Σάστερ*, Φράν Βάσκεθ, Τσάβι Βέγκα, Σέρχι Βιδάλ, Γκιγιέμ Βίβεσ*

Με * οι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της EuroLeague.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ