FIBA WORLD CUP

Με Ντόντσιτς η προεπιλογή της Σλοβενίας

Με Ντόντσιτς η προεπιλογή της Σλοβενίας
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η ομοσπονδία της Σλοβενίας γνωστοποίησε την λίστα με τους 15 παίκτες για το τρίτο "παράθυρο" της FIBA και το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς δεσπόζει σε αυτή.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι από τους 15 παίκτες που δηλώθηκαν από την ομοσπονδία της Σλοβενίας για τους αγώνες του τρίτου και τελευταίου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Το όνομα του 19χρονου γκαρντ - φόργουορντ, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο. 3 του NBA Draft , βρίσκεται στην τελική λίστα των Σλοβένων, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της χώρας του στις αναμετρήσεις με την Ισπανία (28/6) και το Μαυροβούνιο (1/7).

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν οι όποιες υποχρεώσεις του με τους Dallas Mavericks του επιτρέψουν να δώσει το "παρών" στους αγώνες του τρίτου "παραθύρου", ενώ στην προεπιλογή της Σλοβενίας συναντάμε επίσης τους Γιάκα Μπλάζιτς , Βλάτκο Τσαντσάρ, Ζίγκα Ντίμετς, Γκρέγκορ Χροβάτ, Μίχα Λαπόρνικ, Μπλαζ Μέσιτσεκ, Έντο Μούριτς, Αλεκσέι Νίκολιτς, Κλεμέν Πρέπελιτς, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ και Σάσα Ζάγκορατς.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ