FIBA WORLD CUP

Με Ντόνσιτς και παίκτες της EuroLeague η λίστα της Σλοβενίας για τα προκριματικά

Με Ντόνσιτς και παίκτες της EuroLeague η λίστα της Σλοβενίας για τα προκριματικά

Η Σλοβενία ανακοίνωσε κι αυτή με την σειρά της την λίστα με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της FIBA, περιλαμβάνοντας κανονικά σε αυτή τον Λούκα Ντόντσιτς και τους υπόλοιπους παίκτες που συμμετέχουν στην EuroLeague.

Μία-μια οι εθνικές ομάδες ανακοινώνουν την λίστα των παικτών που θα τις ενισχύσουν τα προκριματικά της FIBA. Και, μέχρι στιγμής, όλες έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν σε αυτές κανονικά παίκτες της EuroLeague, με την Σλοβενία να είναι η τελευταία - μέχρι την επόμενη - που το έκανε αυτό.

Τα ονόματα λοιπόν των Λούκα Ντόντσιτς και Άντονι Ράντολφ της Ρεάλ, του Έντο Μούριτς της Αναντολού Εφές, του (τραυματία) Ζόραν Ντράγκιτς της Μιλάνο, του Γιούτι Μασούρα της Μπασκόνια και του Αλεξέι Νίκολιτς της Μπάμπεργκ βρίσκονται κανονικά στο προσκλητήριο του Τριφούνοβιτς. Άξιο αναφοράς ωστόσο είναι ότι η λίστα των Σλοβένων περιλαμβάνει 22 ονόματα, όταν η FIBA έχει δώσει το δικαίωμα στις ομάδες να δηλώσουν 24 παίκτες.

Αναλυτικά η λίστα των Σλοβένων: Γιάκα Μπλάζιτς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Λούκα Ντόντσιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Ταντέι Φέρμε, Γκρεγκόρ Χόρβατ, Γιαν Κόσι, Μίχα Λαπόρνικ, Γιούρι Μασούρα, Μπλαζ Μάκοβιτς, Μπλαζ Μέσιτσεκ, Έντο Μούριτς, Αλεξέι Νίκολιτς, Άλεν Όμιτς*, Κλέμεν Πρέπελιτς, Άντονι Ράντολφ*, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ, Σάσα Ζάγκορατς.

*Όμιτς και Ράντολφ θεωρούνται νατουραλιζέ και θα έχει μόνο ο ένας εκ των δύο δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Σλοβενίας.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ