FIBA WORLD CUP

Κόουτς από το ΝΒΑ για τη Σλοβενία

Κόουτς από το ΝΒΑ για τη Σλοβενία

Το κέρδος της Σλοβενίας από το Ευρωμπάσκετ που διοργάνωσε φέτος, ήταν η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο (όπως λέγεται πια) της Ισπανίας. Εκεί δεν θα βρεθεί ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο. Ποιος θα καθίσει στη θέση του;

Η Σλοβενία διοργάνωσε ένα άκρως επιτυχημένο Ευρωμπάσκετ (ως τουρνουά), κατά τη διάρκεια του οποίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Όταν έπεσε η αυλαία, η ομοσπονδία της χώρας ενημέρωσε πως ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα, δεδομένου ότι έληξε το συμβόλαιο του (και καμία πρόθεση για επέκταση δεν υπήρχε). Έκτοτε οι καθ' ύλην αρμόδιοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Στις κορυφαίες θέσεις αυτής της λίστας, βρίσκεται ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος ήταν υποψήφιος και για τη Σερβία, όπου απ' ό,τι φαίνεται θα καταλήξει ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

Ο ασίσταντ των Καβς (με μεγάλη θητεία στον "άλλον πλανήτη") και προπονητής της Γεωργίας, στο τελευταίο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει για κύριο αντίπαλο τον Γιούρι Ζντοβτς.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ