FIBA WORLD CUP

Κλαβέρ για τα "παράθυρα": "Δεν ρωτήθηκαν οι παίκτες…"

Κλαβέρ για τα "παράθυρα": "Δεν ρωτήθηκαν οι παίκτες…"
EUROLEAGUE

Ο Βίκτορ Κλαβέρ είδε το όνομα του στη λίστα με τους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, ωστόσο τόνισε πως η κατάσταση είναι περίπλοκη και θα έπρεπε να ερωτηθούν κι οι παίκτες σχετικά με τα "παράθυρα".

Μερικές ημέρες πριν από τις πρώτες αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστούν οι παίκτες της EuroLeague ή όχι. Ο Βίκτορ Κλαβέρ πήρε θέση και υπογράμμισε την ανάγκη να έχουν λόγο και οι ίδιοι οι παίκτες στο όλο ζήτημα.

" Προσπέρασαν τους παίκτες. Εννοώ, δεν είναι δίκαιο που δεν ρωτήθηκαν οι παίκτες σχετικά με το καλεντάρι και τώρα θα υποφέρουν. Είναι μία περίεργη κατάσταση για όλους. Δεν είναι και το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή, η λίστα έχει 24 παίκτες, από τους οποίους θα παίξουν μόνο οι 12. Κι όσοι έχουμε παιχνίδια με τις ομάδες μας, είναι περίπλοκο να πάμε στην Εθνική. Ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να καλέσει τους καλύτερους, αλλά είναι δύσκολο να το κάνει δίχως τους NBAers. Είμαστε σε αγωνία. Αυτή η κατάσταση μπορεί να μας επηρεάσει, μπορεί να επηρεάσει τις ομάδες μας κι όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει να πάρουμε μία απόφαση, η οποία θα κάνει έναν τραυματισμό λιγότερο πιθανό", τόνισε αρχικά ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ πρόσθεσε ακόμα: " Προφανώς, όλοι θέλουμε να είμαστε στην Εθνική ομάδα, αλλά θέλουμε να είμαστε και στις ομάδες μας. Αγαπάμε, όμως, την Εθνική για αυτό κάθε καλοκαίρι είμαστε εκεί με ενθουσιασμό. Αυτό, όμως, που γίνεται τώρα είναι κάτι διαφορετικό…".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ