FIBA WORLD CUP

Ισπανία - ΗΠΑ στον τελικό

Ισπανία - ΗΠΑ στον τελικό

Οι ΗΠΑ έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Αυστραλία, ενώ η Ισπανία την υπέρβαση κόντρα στην Τουρκία. Οι δύο ομάδες θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" στον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι ΗΠΑ και η Ισπανία θα αναμετρηθούν στον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Τουρκία. Οι "φούριας ρόχας" καλούνται να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στην υπερδύναμη του παγκόσμιου μπάσκετ, που είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου.

Η Ισπανία κέρδισε τους διοργανωτές με 66-56, στον πρώτο ημιτελικό της σημερινής ημέρας, έχοντας ως απόλυτη πρωταγωνίστρια την Άλμπα Τόρενς, που έκανε σμπαράλια την άμυνα των γειτόνων. Η φόργουορντ/σέντερ της Εκατέρινμπουργκ σημείωσε 28 πόντους (με 11/20 εντός παιδιάς), οδηγώντας τη χώρα της στο αυριανό ραντεβού με την ιστορία.

Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ δυσκολεύτηκαν μεν κόντρα στην Αυστραλία (82-70), αλλά πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Πρώτη σκόρερ για την "Αστερόεσσα" ήταν η Τίνα Τσαρλς (18π.), με τη Μάγια Μουρ (16π.) να ακολουθεί.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ