FIBA WORLD CUP

Η απολογία του Maker για τα επεισόδια στις Φιλιππίνες

Η απολογία του Maker για τα επεισόδια στις Φιλιππίνες
2016 NBAE

Μία ημέρα μετά τα χειρότερα επεισόδια που έχουν σημειωθεί σε αγώνα μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια, ο Thon Maker απολογήθηκε για το ρόλο που έπαιξε σε αυτά.

Ουδείς θα πρέπει να αισθάνεται καλά για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη Μπουλακάν, όπου οι παίκτες των Φιλιππίνων και της Αυστραλίας έκαναν επίδειξη των πυγμαχικών ικανοτήτων τους (μεταξύ άλλων) στον αγώνα για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο Thon Maker σίγουρα δεν αισθάνεται καλά για αυτά και το παραδέχτηκε μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Διαβάστε τι έγραψε ο πάουερ φόργουορντ των Μπακς στο Twitter:

" Είμαι βαθύτατα απογοητευμένος για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον των Φιλιππίνων. Ερχόμενος από μια εμπόλεμη χώρα, το μπάσκετ για μένα ήταν πάντα ένας τρόπος να ενώνονται οι άνθρωποι μεταξύ τους. Νιώθω τεράστια ευθύνη ως παίκτης του ΝΒΑ να μεταδώσω την ειρήνη και την ενότητα. Ελπίζω ότι αυτή η εμπειρία θα είναι και μια σανίδα για συζητήσεις όσον αφορά στην ασφάλεια αυτών των αγώνων.

Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου γνωρίζοντας ότι ήταν αποτέλεσμα της επιθυμίας μου να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου. Είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπώ την Αυστραλία, τους Milwaukee Bucks και το ΝΒΑ και στόχος μου είναι να το αντικατοπτρίζω αυτό στην συμπεριφορά μου και στον τρόπο παιχνιδιού μου".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ