FIBA WORLD CUP

Η 12άδα της Μεγάλης Βρετανίας για το 2ο "παράθυρο"

Η 12άδα της Μεγάλης Βρετανίας για το 2ο "παράθυρο"

Με τρεις αλλαγές παικτών θα πάει η Μεγάλη Βρετανία στο Ηράκλειο για τον αγώνα της Κυριακής (25/2) με την Εθνική, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με μικρές διαφοροποιήσεις θα παραταχθεί στην Κρήτη η Μεγάλη Βρετανία για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ελλάδα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής Αλμπέρτο Λορένθο ανακοίνωσε σήμερα τους 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις με Εσθονία (23/2) και Ελλάδα (25/2), με τη λίστα να περιέχει τρία νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Λορένθο κάλεσε τον (πρώην παίκτη του Περιστερίου και του Χολαργού) Ρόμπερτ Γκίλκριστ και τον Κάιλ Τζόνσον, οι οποίοι αντικατέστησαν τον Όβι Σόκο και τον Τζάστιν Ρόμπινσον. Επιπλέον, επιστρέφει ο Γκέιμπ Ολασένι, που είχε απουσιάσει από τους αγώνες του πρώτου "παραθύρου". Ο πάουερ φόργουορντ της Φουενλαμπράδα θα αντικαταστήσει τον Καρλ Γουίτλ.

Παρών για μία ακόμα φορά θα είναι και ένας άλλος γνώριμος στο ελληνικό κοινό, ο Τέντι Οκερέαφορ της Κύμης. Στους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 η Μεγάλη Βρετανία υπέστη δύο ήττες από την Ελλάδα (εντός έδρας με 92-95) και την Εσθονία (εκτός έδρας με 70-73).

Αναλυτικά η 12άδα της Μεγάλης Βρετανίας: Κίερον Άτσαρα (Γκλάσγκοου Ροκς), Έρικ Μπόατενγκ (Σαν Βαγιέ), Νταν Κλαρκ (Χιπουσκόα), Ρόμπερτ Γκίλκριστ (Γουόρτσεστερ Γουλβς), Κάιλ Τζόνσον (Λόντον Λάιτνινγκ), Αντριου Λόρενς (Σκαφάτι), Γκάρεθ Μάρεϊ (Γκλάσγκοου Ροκς), Λουκ Νέλσον (Ρεάλ Μπέτις), Τέντι Οκερέαφορ (Κύμη), Γκέιμπ Ολασένι (Φουενλαμπράδα), Ταρίκ Φίλιπ (Κλαβίγιο), Γουίλ Σόντερς (Καμπάδος).

Photo credits: fiba.basketball/basketballworldcup

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ