Επτά χώρες διεκδικούν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Επτά χώρες διεκδικούν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Η FIBA ανακοίνωσε τις επτά χώρες από την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική που θα διεκδικήσουν τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Δύο ευρωπαϊκές, δύο νοτιοαμερικανικές και τρεις ασιατικές χώρες είναι οι υποψήφιες για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα η FIBA. Οι υποψηφιότητες, πάντως, δεν είναι επτά αλλά τέσσερις, καθώς μόνο η Ρωσία και η Τουρκία διεκδικούν τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίχως... βοήθεια.

Η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Ιαπωνία κατέθεσαν αίτηση να συνδιοργανώσουν όλες μαζί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όπως και η Αργεντινή με την Ουρουγουάη, οι δύο γειτονικές χώρες της Νοτίου Αμερικής. Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων λήγει στο τέλος Αυγούστου, οπότε δεν αποκλείεται ο αριθμός των υποψηφίων χωρών να αυξηθεί. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί το 2019 στην Κίνα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday στα Public: Τι ώρα θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα

Νωρίτερα θα ανοίξουν για την black Friday σχεδόν όλα τα καταστήματα της Public. Ποιες προσφορές ανακοίνωσε η εταιρεία

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι επιβάτες από Ελλάδα

Οι επιβάτες από Ελλάδα δεν θα μεταφέρονται πλέον στα γερμανικά αεροδρόμια στο χώρο εκτός Σένγκεν όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή τριμερή συνάντηση μεταξύ Γερμανίας- Ελλάδας- Κομισιόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24