FIBA WORLD CUP

Επιστρέφει στην Εθνική Ιταλίας ο Τζεντίλε

Επιστρέφει στην Εθνική Ιταλίας ο Τζεντίλε
SPORTFAIR.IT

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι ένας από τους 24 παίκτες που κλήθηκαν από τον Ρομέο Σακέτι για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεκαπέντε μήνες μετά την τελευταία συμμετοχή του, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας. Ο 25χρονος φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια είναι ένας από τους 24 παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ρομέο Σακέτι για τους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι οποίοι θα γίνουν το Νοέμβριο.

Ο Σακέτι ανακοίνωσε τα 24 ονόματα σε συνέντευξη Τύπου και εκτός από τον Τζεντίλε κάλεσε πέντε παίκτες ομάδων της EuroLeague: τον Σιμόνε Φοντέκιο και τον Αβούντου Αμπας της Αρμάνι Μιλάνο, τον Λουίτζι Ντατόμε και τον Νικολό Μέλι της Φενέρμπαχτσε και τον Ντάνιελ Χάκετ της Μπάμπεργκ.

Ο Τζεντίλε, από τη μεριά του, έχει να φορέσει τη φανέλα των "ατζούρι" από τις 9 Ιουλίου 2016 και το προολυμπιακό τουρνουά. Αναλυτικά τη λίστα των παικτών που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ιταλίας μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω:

Επιστρέφει στην Εθνική Ιταλίας ο Τζεντίλε
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ