FIBA WORLD CUP

Επίσημα ο Τζόρτζεβιτς κόουτς των "πλάβι"

Επίσημα ο Τζόρτζεβιτς κόουτς των "πλάβι"

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς επισημοποίησε πριν λίγο τη συνεργασία του με την εθνική Σερβίας. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016), για το ποσό των 100.000 ευρώ το χρόνο.

Από την ημέρα που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει με τους "πλάβι", ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ήταν εκ των φαβορί για να καλύψουν αυτό το κενό, στον πάγκο των Σέρβων. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τον Νοέμβριο, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια (3/12) και να μένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση.

Αυτά είχαν να κάνουν κυρίως με το μισθό του, με τη χρυσή τομή να είναι τα 100.000 ευρώ το χρόνο, για συμβόλαιο που θα ισχύει έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (το 2016).

Η Σερβία έχει προκριθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και στις 3/2 του 2014 θα μάθει τι την περιμένει εκεί, μέσω της κλήρωσης που θα γίνει στη Βαρκελώνη. Το διήμερο που θα προηγηθεί, τα "κεφάλια" τις FIBA θα ασχοληθούν με τις wild card. Οι ομάδες που έχουν περάσει στο Παγκόσμιο είναι οι , ΗΠΑ, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή, Δομινικανή Δημοκρατία, Ιράν, Φιλιππίνες, Κορέα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γαλλία, Λιθουανία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Ουκρανία και φυσικά η οικοδέσποινα Ισπανία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ