FIBA WORLD CUP

Εκτός Αργεντινής, ο Τζινόμπιλι

Εκτός Αργεντινής, ο Τζινόμπιλι

Η πρώτη φορά που έπαιξε στην εθνική Αργεντινής, ήταν το 1996. Στα 38 του, ο Μανού Τζινόμπλι έχει πάρει τις αποφάσεις του και νιώθει έτοιμος να κρεμάσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μανού Τζινόμπιλι στη La Nacion, της Αργεντινής, μίλησε για το πώς σκέφτεται το μέλλον του στη "μπιανκοσελέστε" και εξήγησε ότι "σ το μυαλό μου, αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει. Κυρίως γιατί δεν μπορούσα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετάνιωσα που δεν ήμουν εκεί. Τότε λοιπόν, είχα δηλώσει πως κατά 98% δεν θα ξαναπαίξω στην εθνική. Μέσα μου, είχα ήδη αποσυρθεί".

Στα 38 του, συνεχίζει την καριέρα του στο ΝΒΑ, με τους πρωταθλητές Spurs και οι απαιτήσεις παραμένουν οι ύψιστες δυνατές, εξ ου και πρόσθεσε ότι " είναι πολύ δύσκολο για εμένα να το πάρω απόφαση πως θα απέχω από την εθνική. Η πρώτη μου συμμετοχή ήταν το 1996. Θα ήθελα να κρατήσω ζωντανό το όνειρο να παίξω σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ξανά, αλλά η πραγματικότητα θέλει αυτές τις πιθανότητες να είναι απειροελάχιστες. Οι πόνοι που έχω όλη τη σεζόν, κάνουν προτεραιότητα τις διακοπές. Δεν νιώθω καλά και δεν θέλω ο κόσμος να νιώσει οίκτο για εμένα. Ή να υποφέρω. Πάντα ήταν διασκεδαστικό να βρίσκομαι με τα παιδιά το καλοκαίρι και να δίνω ό,τι έχω, αλλά πλέον δεν μπορώ να το κάνω".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ