FIBA WORLD CUP

Εκ νέου χωρίς παίκτες της EuroLeague η Ισπανία

Εκ νέου χωρίς παίκτες της EuroLeague η Ισπανία
FIBA

Η Εθνική Ισπανίας θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες προετοιμασία για το δεύτερο "παράθυρο" της FIBA, με την αποστολή για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να μην περιλαμβάνει εκ νέου παίκτες της EuroLeague.

Οι Εθνικές ομάδες προετοιμάζονται το δεύτερο "παράθυρο" των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 κι οι προπονητές κάνουν τα πλάνα τους ξανά δίχως τους περισσότερους παίκτες της EuroLeague.

Έτσι και οι Ισπανοί, που έχουν στη λίστα τους: Πάμπλο Αγκιλάρ, Βίκτορ Αρτεάγα, Τζοναθάν Μπαρέιορ, Χαβιέ Μπεϊράν, Ντάριο Μπριθουέλα, Κίνο Κόλομ, Χάιμε Φερνάντεθ, Τσάπι Λόπεθ Αροστέγι, Νάτσο Γιοβέτ, Άλμπερτ Όλιβερ, Τσάμπι Ραμπασέδα, Σέμπα Σάιθ, Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ, Φραν Βάσκεθ, Έντγκαρ Βισέδο, Σέρχι Βιδάλ.

Βέβαια, οι πολλές απουσίες δεν τους εμπόδισαν να κάνουν το 2/2 στο πρώτο "παράθυρο", έχοντας μάλιστα για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίνο Κολόμ , ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή του Group A.

Επόμενος αντίπαλος για την Ισπανία είναι η Λευκορωσία εκτός έδρας στις 23/02. Κατόπιν -στις 26/02- η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο υποδέχεται το Μαυροβούνιο.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ