FIBA WORLD CUP

Αποσύρει το Νο. 13 του Νοτσιόνι η Αργεντινή

Argentina's Andres Nocioni reacts during the friendly game against Spain at the Palacio de los Deportes in Madrid, Tuesday, July 22, 2008. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Andres Nocioni reacts during the friendly game against Spain at the Palacio de los Deportes in Madrid, Tuesday, July 22, 2008. (AP Photo/Victor R. Caivano) ASSOCIATED PRESS

Η Αργεντινή θα αποσύρει τον αριθμό (13) που φόρεσε ο Αντρες Νοτσιόνι σε όλη την καριέρα του με την εθνική ομάδα, σε ειδική τελετή που θα γίνει στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Παραγουάη.

Ο Άντρες Νοτσιόνι είναι ο τελευταίος παίκτης που φόρεσε το Νο. 13 στην Εθνική Αργεντινής. Η Ομοσπονδία της λατινοαμερικανικής χώρας αποφάσισε να αποσύρει τον αριθμό που φόρεσε σε όλη την καριέρα του με τους "γκαούτσος" ο Νοτσιόνι, σε τελετή που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (26/2) στο πλαίσιο του αγώνα με την Παραγουάη για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο "Τσάπου" υπήρξε μέλος της "χρυσής γενιάς" του αργεντίνικου μπάσκετ. Έπαιξε συνολικά σε 121 αγώνες με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και σκόραρε 1.364 πόντους. Ο Νοτσιόνι θα είναι ο πρώτος από τα μέλη της συγκεκριμένης γενιάς που θα δουν τη φανέλα τους να αποσύρεται. Το καλοκαίρι η Αργεντινή θα αποσύρει και το Νο. 5 που φόρεσε σε όλη την καριέρα του με την εθνική ομάδα ο Μάνου Τζινόμπιλι.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ