FIBA WORLD CUP

Απίστευτο ξύλο στο Φιλιππίνες - Αυστραλία

Απίστευτο ξύλο στο Φιλιππίνες - Αυστραλία

Με 4'01'' για το τέλος της τρίτης περιόδου, οι παίκτες της Αυστραλίας και των Φιλιππίνων μετέτρεψαν σε ρινγκ το παρκέ, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τη σύρραξη να γενικεύεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα (VIDEOS).

Το παιχνίδι της Αυστραλίας με τις Φιλιππίνες, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αμαυρώθηκε από καυγά που ξέσπασε μεταξύ των παικτών. Με 4'01'' για το τέλος της τρίτης περιόδου, κι ενώ οι "boomers" βρίσκονταν στο +31 η κατάσταση ξέφυγε, σε τέτοιο βαθμό που το παρκέ μετατράπηκε σε ρινγκ εντός μερικών δευτερολέπτων.

Ένα άγαρμπο μαρκάρισμα ανάμεσα σε Ρότζερ Πογκόι (Φιλιππίνες) και Κρις Γκούλντινγκ (Αυστραλία) αποτέλεσε την αφορμή, τα νεύρα ξέφυγαν γρήγορα από το... φυσιολογικό, κι έτσι οι παίκτες παρουσίασαν τις πυγμαχικές τους ικανότητες. Οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων, αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, γρήγορα επέκτειναν την ένταση, η οποία έφτασε μέχρι την πρώτη σειρά των εξεδρών.

Μεταξύ αυτών που δεν δίστασαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ήταν κι ο Θον Μέικερ, με τον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς να ρίχνει... κλωτσιές στους αντιπάλους του!

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν άργησαν μάλιστα να εξελιχθούν σε... καρεκλιές, με έναν παίκτη των Φιλιππίνων να πετάει μια καρέκλα σε αντίπαλό του, όπως ακριβώς είχε κάνει ο Νέναντ Κρστιτς σε βάρος του Γιάννη Μπουρούση το καλοκαίρι του 2010.









TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ