FIBA WORLD CUP

Βράζουν οι Σέρβοι, Ντούντα: "Καλύτεροι..."

Βράζουν οι Σέρβοι, Ντούντα: "Καλύτεροι..."
Nτούσαν Ίβκοβιτς

Σερβική χολή για τη διαιτησία του ημιτελικού, ενώ ο Ίβκοβιτς δηλώνει: "Ήμασταν καλύτεροι..."

Ο Τεόντοσιτς δήλωσε ότι ήταν το χειρότερο που του είχε συμβεί και ο Βελίτσκοβιτς περιέγραψε...σωστά τις δυο τελευταίες φάσεις με τα φάουλ

Οι Σέρβοι ...βράζουν με την διαιτησία του ημιτελικού. Ειδικά στις τελευταίες φάσεις, βγήκαν από τα ρούχα τους. Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν μπορούσε να πει πάρα πολλά.

Ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί" είπε ο άσος του Ολυμπιακού, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τους ρέφερι: "Δεν είναι δικό μου θέμα, δεν έχω την δικαιοδοσία. Ρωτήστε τους ίδιους να σας πουν"

Ο Βελίτσκοβιτς είχε άμεση αντίληψη των δυο τελευταίων φάσεων και είπε: "Επρεπε η Τουρκία να παίξει στον τελικό και τελικά θα παίξει. Ο Κρστιτς δεν έκανε κανένα φάουλ, αντίθετα σε μένα έγινε φάουλ. Οι διαιτητές ανακάλυψαν πράγματα σήμερα”.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε κι αυτός παράπονα. Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, συγκρατήθηκε και υπογράμμισε την ανωτερότητα της ομάδας του:

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο εμείς πετύχαμε το στόχο μας. Προσπάθησα όταν προηγηθήκαμε με οχτώ πόντους στην τέταρτη περίοδο να σταματήσω τους πανηγυρισμούς, αλλά ήταν δύσκολο. Στην τελευταία φάση περιμέναμε να πάρει την προσπάθεια ο Τούρκογλου και η μπάλα κατέληξε σ’ αυτόν, έχασε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε στον Τουντσερί. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη" είπε για να προσθέσει: "Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον μικρό τελικό. Δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για τη Λιθουανία γιατί πνευματικά είμαι ακόμα στο σημερινό παιχνίδι. Σεβόμαστε τους Λιθουανούς και αξίζουν που βρίσκονται εδώ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, αλλά εδώ είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι"

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ