FIBA WORLD CUP

Σκαριόλο: "Θαυμάζω τον Ναβάρο"

Σκαριόλο: "Θαυμάζω τον Ναβάρο"
Σκαριόλο INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ισπανίας με τη Σλοβενία ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Ιταλός προπονητής έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του, λέγοντας πως άντεξε στην πίεση που υπήρχε στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό της.

"Κάθε μέρα νιώθω περισσότερο θαυμασμό για Χουάν Κάρλος. Κατάφερε να αντέξει την τεράστια πίεση που ειχε και την μικρή ενοχή που κρεμόταν πάνω από όλους τους παίκτες.

Έχουμε παίξει πολλές φορές με τεράστιο φορτίο ευθύνης στις πλάτες μας. Κι αυτό τους βάρυνε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σλοβενία. Όταν το έδιωξαν, ανέβηκε και η απόδοσή τους"
, τόνισε ο Σκαριόλο.

Όσον αφορά την 5η θέση που διεκδικεί πλέον η Ισπανία, τόνισε: "Το τουρνουά πρέπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά να τελειώσει καλά. Τα παιδιά ωριμάζουν, αποκτούν άλλη μια εμπειρία και αυτό θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν εμπόδια στο μέλλον.

Η ήττα από τη Σερβία δεν έχει καταστρέψει την ομάδα, το παρατήρησα στην προπόνηση της Πέμπτης. Δεν έπαψαν ποτέ να είναι ομάδα. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά παραμένουν ομάδα".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ