FIBA WORLD CUP

Μπουρούσης: "Λιθουανία-Σερβία στον τελικό"

Μπουρούσης: "Λιθουανία-Σερβία στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης εξέφρασε την επιθυμία του να προκριθούν από τους ημιτελικούς του Σαββάτου, η Λιθουανία και η Σερβία, ενώ τόνισε ότι κάποιοι δεν γουστάρουν την Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε σε όλους όσοι θέλουν να θάψουν την Εθνική στην πρώτη... στραβή.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Γκολ χωρίς σύνορα” και αναφέρθηκε στο ζευγάρι που θέλει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ.

"Θέλω να νικήσει η Λιθουανία και η Σερβία, γιατί στην πρώτη παίζει ο φίλος μου ο Λίνας (Κλέιζα) και στη δεύτερη ο νέος προπονητής και δύο συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό. Δεν συμπαθώ την Τουρκία
", είπε για τους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ ο 27χρονος σέντερ και συνέχισε:

"Δεν λέω ότι δεν είναι καλή ομάδα. Κάθε άλλο, είναι καλή ομάδα, έφτασε δίκαια μέχρι εδώ, γιατί παίζει με πολύ πάθος κι έχει τον κόσμο μαζί της. Δεν θέλω όμως να φτάσει στον τελικό. Η Σερβία είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει όμορφο μπάσκετ. Η Λιθουανία δεν περίμενα να νικήσει τόσο εύκολα την Αργεντινή. Πίστευα πως θα κέρδιζε η Αργεντινή, αλλά μάλλον ήταν κουρασμένοι οι παίκτες της και η Λιθουανία έκανε το καλύτερό της παιχνίδι".


Στη συνέχεια, Μπουρούσης αναφέρθηκε και στην Εθνική και σε όλα όσα ακούστηκαν μετά το Μουντομπάσκετ: "Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ μεταξύ μας, είμαστε όλοι πολύ αγαπημένοι. Μάλλον κάποιοι δεν γουστάρουν αυτή την ομάδα και στην πρώτη στραβή θέλουν να μας θάψουν όλους. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει τα πάντα και με το πρώτο στραβοπάτημα θέλουν κάποιοι να μας βάλουν κάτω από το χώμα. Καλά να είμαστε και πιστεύω ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μία ακόμη επιτυχία".

Τι έφταιξε και απέτυχε η Εθνική στην Τουρκία; "Κάναμε λάθη, αλλά πλέον τίποτα δεν αλλάζει. Γνωρίζουμε ότι στενοχωρήσαμε τον ελληνικό λαό και στενοχωρηθήκαμε και εμείς οι ίδιο. Τα δώσαμε όλα στο Μουντομπάσκετ, ωστόσο, δυστυχώς δεν παρουσιάσαμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με αυτό των φιλικών. Σε καμία περίπτωση δεν μας επηρέασαν τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ".

Οσο για τον τραυματισμό του, είπε: "Αυτό που προέχει είναι να γίνω καλά, γιατί ακόμη δεν είμαι 100% εντάξει. Θα χρειαστούν κάποιες ημέρες θεραπείας για το χέρι μου".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ