FIBA WORLD CUP

Μπίλαπς: "Καλύτερο από το ΝΒΑ"

Μπίλαπς: "Καλύτερο από το ΝΒΑ"
ΛΑΜΑΡ ΟΝΤΟΜ-ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Ανώτερο από το Πρωτάθλημα του ΝΒΑ χαρακτήρισε το χρυσό στο Μουντομπάσκετ ο Τσάνσι Μπίλαπς.

Από την πλευρά του ο Τζέρι Κολάντζελο τόνισε ότι ο Κέβιν Ντουράντ έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Αρχικά ο Μπίλαπς είπε: " Δεν συγκρίνεται με το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Αυτή είναι μεγαλύτερη επιτυχία, αφού εκπροσωπείς την πατρίδα σου. Καταφέραμε μετά από χρόνια να έχουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες πρώτες σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Mundobasket".

"Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε με το δικό τους στυλ, με τους δικούς τους κανόνες", δήλωσε ο 34χρονος άσος των Νάγκετς.

Από την πευρά του ο Ντουράντ τόνισε: " Ήταν μεγάλο κίνητρο η αμφισβήτηση, ήταν μεγάλο κίνητρο ότι μας είπαν δεύτερα. Αλλά είναι ακόμη μεγαλύτερη τιμή να είσαι ηγέτης αυτής της ομάδος. Αποστολή εξετελέσθη".

Όσο για τον Λαμάρ Όντομ, είχε να πει: " Πολλοί δε μας πίστεψαν. Αλλά εμείς αποδείξαμε πως ακόμη κι ως B-Team μπορούμε το χρυσό μετάλλιο. Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδος. Τώρα πάμε να το ξανακάνουμε στο Λονδίνο".

Τέλος, ο Τζέρι Κολάντζελο υπογράμμισε: " Στα 21 του, έχει το ταλέντο, την καρδιά και -κυρίως το μυαλό- να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών. Είμαι ευχαριστημένος κι από την πρόοδο του Γουέστμπρουκ".

Όσο για το πρόγραμμά του μετά τον θρίαμβο, είπε χαρακτηριστικά: " Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να κοιμηθώ για δέκα ημέρες".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ