ΙΤΑΛΙΑ

Χοντρή ζημιά ο Μαρμπλ

Χοντρή ζημιά ο Μαρμπλ

Ο Ντέβιν Μαρμπλ, που ξεκίνησε την σεζόν στον Άρη αλλά αποχώρησε πρόωρα με προορισμό την Ιταλική Τρέντο, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του και θα μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Άτυχος στάθηκε ο Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στον Άρη αλλά αποχώρησε πρόωρα υποστηρίζοντας ότι του οφείλονται χρήματα και υπέγραψε στην Τρέντο, τραυματίστηκε σοβαρά στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (νίκη με 98-76).

Ο Μαρμπλ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, με τον χρόνο αποθεραπείας του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά να αναμένεται να είναι αρκετοί μήνες.

Στους 10 αγώνες που πρόλαβε να πάρει μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα ο Μαρμπλ είχε 10.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 24.5 λεπτά συμμετοχής.

Στην παρακάτω φωτογραφία παρουσιάζεται ο Αμερικανός ξαπλωμένος και με το γόνατό του δεμένο, μετά τον αγώνα με τη Μιλάνο παρέα με τους συμπαίκτες, οι οποίοι πανηγύρισαν εκείνη την ώρα τη μεγάλη νίκη επί της Πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Χοντρή ζημιά ο Μαρμπλ
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ