ΙΤΑΛΙΑ

"Βλέπει" Τρινκιέρι η Βίρτους Μπολόνια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Αντρέα Τρινκιέρι για την θέση του προπονητή.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει να καθίσει στον πάγκο ιταλικής ομάδας από την σεζόν 2012/13, όταν και έκλεισε ο κύκλος του τότε στην Καντού έπειτα από μία 4ετία στην ομάδα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς - και πιο συγκεκριμένα την "Gazzetta dello Sport" - δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει η γνωστή ιταλική εφημερίδα, ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος αποτελεί τον πρώτο στόχο της Βίρτους Μπολόνια, στην προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου να εμφανιστεί καλύτερος τη νέα σεζόν. Αρχικά ο ιταλικός σύλλογος είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται ότι άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες. Το γεγονός βέβαια ότι θα γίνει πρόταση στον Τρινκιέρι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Τρινκιέρι θα την αποδεχθεί κιόλας, αφού πρόκειται για έναν προπονητή που τα τελευταία χρόνια προπονούσε σταθερά σε επίπεδο EuroLeague.

Η επιστροφή της Βίρτους Μπολόνια στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας δεν έμελλε τελικά να συνοδευτεί από την είσοδο στα playoffs. Παρά το γεγονός ότι έγινε μεγάλη επένδυση από τον ιστορικό σύλλογο με την απόκτηση παικτών όπως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο Ολιβιέρ Λαφαγιέτ και ο Μάρκους Σλότερ, η Βίρτους έμεινε την τελευταία αγωνιστική εκτός playoffs σε ισοβαθμία με την Βανόλι με ρεκόρ 15-15, λόγω της ήττας της από την Ρέτζιο Εμίλια την τελευταία αγωνιστική. Το γεγονός αυτό είναι που οδήγησε στην απόφαση της απομάκρυνσης του Αλεσάντρο Ραμάλι από τον πάγκο και την αναζήτηση νέου τεχνικού.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ