ΙΤΑΛΙΑ

Τζεντίλε: "Να γυρίσει το πρωτάθλημα στο σπίτι"

Τζεντίλε: "Να γυρίσει το πρωτάθλημα στο σπίτι"

Το βράδυ της Κυριακής (6/4) η Μιλάνο υποδέχεται την Καντού με τους Αλεσάντρο και Στέφανο Τζεντίλε να τίθενται αντιμέτωποι με φόντο τη νίκη. Τι λέει ο μεγαλύτερος αδερφός

Οι γιοι του Νάντο Τζεντίλε δεν θα μπορούσαν παρά να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους. Έτσι, τόσο ο Στέφανο όσο και ο Αλεσάντρο έγιναν καλαθοσφαιριστές.

Το βράδυ της Κυριακής θα τεθούν για δεύτερη φορά φέτος αντιμέτωποι στο ντέρμπι της ιταλικής λίγκας ανάμεσα σε Μιλάνο και Καντού.

Ο Νάντο Τζεντίλε κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1991 με την Καζέρτα, ενώ το 1996 κατέκτησε το "σκουντέτο" και με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Πλέον, οι δύο γιοι του ονειρεύονται να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με στόχο να το φέρουν πίσω στο σπίτι, όπως χαρακτηριστικά λέει στις δηλώσεις του ο Στέφανο Τζεντίλε: "Ονειρεύομαι στον τελικό του πρωταθλήματος να βρεθούμε με τη Μιλάνο. Με εμάς τους δύο στο γήπεδο, το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στο σπίτι μας μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Ο πιο ευχαριστημένος από όλους θα είναι ο μπαμπάς ο οποίος δεν θα ξέρει ποιον να υποστηρίξει".

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα τόνισε: "Η Μιλάνο είναι μία πολύ καλή ομάδα και ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που θα πρέπει να νικήσουμε πολλές φορές για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ