ΙΤΑΛΙΑ

Το παλεύει ακόμα ο Μπουλέρι!

Το παλεύει ακόμα ο Μπουλέρι!

Τον θυμάστε τον Μάσιμο Μπουλέρι; Στα 39 του χρόνια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Βαρέζε!

Το λέει ακόμα η καρδιά του Μάσιμο Μπουλέρι! Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός γκαρντ όχι μόνο παίζει ακόμα μπάσκετ, αλλά τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα της Βαρέζε.

Ο 39χρονος γκαρντ συμμετείχε στην προετοιμασία του Ιταλικού συλλόγου υπό τις ευλογίες του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αλλά ο ρόλος του ήταν καθαρά να βοηθάει στις προπονήσεις και τίποτα περισσότερο. Όπως φαίνεται όμως τελικά κατάφερε να πείσει με την παρουσία του τον τεχνικό της ομάδας, Πάολο Μορέτι, να εισηγηθεί την απόκτησή του!

Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε με τον Μάσιμο. Η έλευσή του θα μας βοηθήσει τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μορέτι, με τον Μπουλέρι να δηλώνει από την πλευρά του ότι “ χαίρομαι πάρα πολύ που συμφώνησα με την Βαρέζε. Δημιουργήθηκε μία ευκαιρία από το πουθενά για εμένα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε”.

Ο Μπουλέρι ξεκίνησε την πορεία του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα την σεζόν 1995/96 έχοντας περάσει από 9 Ιταλικές ομάδες (Γκίρα, Μέστρε, Τρεβίζο, Φορλί, Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια, Βενέτσια, Μπριντίσι), ενώ κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει 4 Πρωταθληματα Ιταλίας, τρία Κύπελλα και 2 Σούπερ καπ, ενώ έχει αναδειχθει δύο φορές και MVP του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Τις σπουδαιότερες στιγμές του τις έχει ζήσει βέβαια με την Εθνική Ιταλίας, με την φανέλα της οποίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας το 2003 και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ