ΙΤΑΛΙΑ

Στην Τορίνο ο Λαμάρ Πάτερσον

Atlanta Hawks guard Lamar Patterson (13) in the second half of an NBA basketball game Monday, Jan. 25, 2016, in Denver. The Hawks won 119-105. (AP Photo/David Zalubowski)
(AP Photo/David Zalubowski) AP

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Τορίνο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαμάρ Πάτερσον, ο οποίος μία περίοδο βρισκόταν στην λίστα του Ολυμπιακού.

Έναν εξαιρετικό σκόρερ πρόσθεσε στο δυναμικό της η Τορίνο. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαμάρ Πάτερσον, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε πριν λίγο καιρό για μία περίοδο και στην λίστα του Ολυμπιακού, με την υπόθεση όμως να μην προχωράει.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πάτερσον αγωνίστηκε κυρίως στην D-League (πλέον G-League) και τους Ρένο Μπιγκχορνς, όντας σε πολλά παιχνίδια συμπαίκτης με τον Γιώργο Παπαγιάννη, έχοντας 24.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί από τους Ατλάντα Χωκς για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, παίρνοντας μέρος σε 5 αγώνες με την φανέλα της ομάδας, αριθμώντας 1.8 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά αγώνα σε 8 λεπτά συμμετοχής.

(AP Photo/David Zalubowski)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ