ΙΤΑΛΙΑ

Στην Κάπο Ντ' Ορλάντο ο Κουλμπόκα

Στην Κάπο Ντ' Ορλάντο ο Κουλμπόκα

Στην Κάπο Ντ' Ορλάντο παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού η Μπάμπεργκ τον Αρνόλντας Κουλμπόκα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 1998 (VIDEO).

Το νέο μεγάλο ταλέντο του λιθουανικού μπάσκετ θα αγωνίζεται στην Κάπο Ντ' Ορλάντο την επόμενη σεζόν. Ο 19χρονος Αρνόλντας Κουλμπόκα παραχωρήθηκε με δανεισμό από τη Μπάμπεργκ στην ιταλική ομάδα, όπου θα έχει σαφώς περισσότερο χρόνο προκειμένου να ξεδιπλώσει το πλούσιο επιθετικό ταλέντο του και να πάρει άφθονο χρόνο συμμετοχής.

Ο Κουλμπόκα αγωνίστηκε πρόσφατα με την Εθνική Εφήβων της Λιθουανίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 που φιλοξενήθηκε στο Κάιρο, έχοντας 13,7 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ ανά αγώνα.

" Είμαστε υπερήφανοι που ένας κορυφαίος οργανισμός, όπως η Μπάμπεργκ, μας εμπιστεύεται με έναν παίκτη που έχει τόσο μεγάλη προοπτική. Αυτό αποτελεί μία μεγάλη ανταμοιβή για τη δουλειά που έχουμε κάνει με τους νεαρούς Ευρωπαίους παίκτες τα τελευταία δύο χρόνια" τόνισε ο Γκιουζέπε Σιντόνι, αθλητικός διευθυντής της Κάπο Ντ' Ορλάντο, η οποία έχει στο ρόστερ της άλλο ένα σπουδαίο ταλέντο, τον 20χρονο Βόισλαβ Στογιάνοβιτς.

Οι καλύτερες στιγμές του Αρνόλντας Κουλμπόκα από το Κάιρο:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ