ΙΤΑΛΙΑ

Στέλνουν Τζόρτζεβιτς στην Αρμάνι

Στέλνουν Τζόρτζεβιτς στην Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο έμεινε εκτός τελικών στη Serie A και η Gazzetta dello Sport αναφέρει σήμερα (11/6) ότι ο Λούκα Μπάνκι μετράει μέρες στον πάγκο των περσινών πρωταθλητών Ιταλίας. Μάλιστα, έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του!

Η Αρμάνι Μιλάνο ανέτρεψε προσωρινά το εις βάρος της 1-3 στην ημιτελική σειρά των playoffs με τη Σάσαρι, ισοφάρισε σε 3-3 όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά και αποκλείστηκε.

Η ομάδα από τη Σαρδηνία επιβλήθηκε με 81-86 στο Game 7 κι άφησε εκτός τελικών την Αρμάνι που έχει, μεν, το μεγαλύτερο μπάτζετ στη Serie A ωστόσο δεν έφτασε ως το τέλος της διαδρομής. Με σημερινό της δημοσίευμα, η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει τις προθέσεις των Μιλανέζων, όσον αφορά την επόμενη μέρα. Έτσι, λοιπόν, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόλυση του Λούκα Μπάνκι.

Επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο Μιλάνο τη σεζόν 2006-07! Σημειωτέον, ο "Σάλε" έχει απορρίψει στο παρελθόν προτάσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό , προκειμένου να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ