ΙΤΑΛΙΑ

Σκέφτονται αύξηση ομάδων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα

Σκέφτονται αύξηση ομάδων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλική Λίγκα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσουν τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία από τις 16 στις 20!

Έτοιμοι να προβούν σε μεγάλες αλλαγές φέρονται να βρίσκονται στην Ιταλική Λίγκα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της χώρας, υπάρχει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία από τις 16 στις 20!

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που θα γίνει αυτό, αφού εξετάζονται αρκετά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τις ομάδες να αυξάνονται αρχικά σε 18 την σεζόν 2018/19 και σε 20 την σεζόν 2019/20, με το διάστημα μέχρι τότε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα! Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται πάντως είναι να αυξηθούν κατευθείαν οι ομάδες στις 20 από τη νέα σεζόν.

Το σκεπτικό είναι σταδιακά η Serie A να έχει ένα μοντέλο αντίστοιχο του ΝΒΑ, αφού θα χωριστεί σε δύο Περιφέρειες των 10 ομάδων, με κάθε ομάδα να δίνει τουλάχιστον 30 αγώνες στην κανονική περίοδο, πριν ξεκινήσουν τα playoffs.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση επί του θέματος, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24