ΙΤΑΛΙΑ

Σκέφτονται αύξηση ομάδων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα

Σκέφτονται αύξηση ομάδων στο Ιταλικό Πρωτάθλημα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλική Λίγκα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσουν τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία από τις 16 στις 20!

Έτοιμοι να προβούν σε μεγάλες αλλαγές φέρονται να βρίσκονται στην Ιταλική Λίγκα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της χώρας, υπάρχει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία από τις 16 στις 20!

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που θα γίνει αυτό, αφού εξετάζονται αρκετά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τις ομάδες να αυξάνονται αρχικά σε 18 την σεζόν 2018/19 και σε 20 την σεζόν 2019/20, με το διάστημα μέχρι τότε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα! Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται πάντως είναι να αυξηθούν κατευθείαν οι ομάδες στις 20 από τη νέα σεζόν.

Το σκεπτικό είναι σταδιακά η Serie A να έχει ένα μοντέλο αντίστοιχο του ΝΒΑ, αφού θα χωριστεί σε δύο Περιφέρειες των 10 ομάδων, με κάθε ομάδα να δίνει τουλάχιστον 30 αγώνες στην κανονική περίοδο, πριν ξεκινήσουν τα playoffs.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση επί του θέματος, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Τι είναι η ελληνική τηλεόραση; 5 πρόσωπα-σταθμοί απαντούν

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Λιάνης, Ροβήρος Μανθούλης και Φρόσω Ράλλη μιλούν για πάθη, παθογένειες και ιάσεις της ελληνικής τηλεόρασης.

Στους 21 οι νεκροί στην Μάνδρα-Εντοπίστηκε ακόμα ένα θύμα κάτω από τα μπάζα

Συνεχώς διευρύνεται η λίστα του θανάτου στην πληγείσα από τις πλημμύρες Μάνδρα -Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί το Σάββατο, ένας ακόμη την Κυριακή και ένας σήμερα μετά τις 8 το πρωί, φτάνοντας έτσι τους 21 νεκρούς, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ακόμη ενός αγνοούμενου

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24