ΙΤΑΛΙΑ

Σιένα και Καντού στη μάχη του Σούπερ Καπ

Σιένα και Καντού στη μάχη του Σούπερ Καπ

Η Σιένα και η Καντού μπαίνουν στη μάχη για το Σούπερ Καπ 2012 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ (8μ.μ.) στο Ρίμινι

Σιένα και Καντού μπαίνουν στη μάχη των επίσημων αγώνων, καθώς το Σάββατο το βράδυ (22/9, 8μ.μ.) θα αναμετρηθούν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οι δύο ιταλικές ομάδες θέλουν με το δεξί να ξεκινήσουν τη σεζόν, σε ένα καλοκαίρι που έχασαν πολλούς από τους παίκτες τους, ενώ η Σιένα θα παρουσιαστεί και με νέο προπονητή.

Στις δηλώσεις του, ο Λούκα Μπάνκι υπογράμμισε: "Φτάσαμε σε αυτό το σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού με την γνώση που αποκτήσαμε από τις εβδομάδες δουλειάς, όμως το γεγονός ότι δεν είχαμε από το ξεκίνημα όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, δημιουργεί μία δυσκολία στην ομοιογένεια.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολος και σε αγωνιστικό και σε πνευματικό επίπεδο. Στόχος μας θα είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Καντού, Αντρέα Τρινκέρι υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να βάλει στο παρκέ τα όπλα που έχει αυτή την περίοδο: "Ενέργεια, ενθουσιασμός και θέληση για νίκη".

Αναφερόμενος στη Σιένα, υποστήριξε: "Είναι μία ομάδα πάρα πολύ αθλητική και ψηλή, γιατί έφτιαξαν ένα ρόστερ που να μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα.

Θυμάμαι πολύ καλά το περσινό παιχνίδι που νικούσαμε μέχρι και τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως τελικά βγήκε η "συνήθεια" της ομάδας της Τοσκάνης να κερδίζει και χάσαμε...".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ