ΙΤΑΛΙΑ

Ροντέο στη Lega Basket με... μπροστάρη τον Τζεντίλε

Ροντέο στη Lega Basket με... μπροστάρη τον Τζεντίλε

Μία διεκδικούμενη μπάλα αποτέλεσε την απαρχή σύρραξης στη Lega Basket, με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε σε ρόλο πρωταγωνιστή. Το πήρε προσωπικά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, μόλις έγινε... κίνηση σε βάρος του αδερφού του, Στέφανο (VIDEO).

Το παιχνίδι της Βίρτους με την Τρέντο δεν ήταν ντέρμπι, αφού οι γηπεδούχοι ήταν στο +17 (60-43) με 2'54'' για το τέλος της γ' περιόδου. Η διεκδίκηση μιας κατοχής όμως "έβαλε φωτιά" στο παρκέ, με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να γίνεται... ταύρος και να χρειάζεται η παρέμβαση των (πολλών) ψυχραιμοτέρων για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Κι όλα αυτά, σε μία φάση που δεν έδειχνε σε τίποτα πως μπορεί να αποτελέσει την "σπίθα" για να ανάψει η φωτιά. Το αντιαθλητικό χτύπημα του Χόρχε Γκουτιέρες στον Στέφανο Τζεντίλε όμως, έκανε έξαλλο τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος άφησε στην άκρη την... ευγένεια και ρίχτηκε αμέσως στη μάχη.

Αν μάλιστα δεν τον μάζευαν οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί του, είναι δεδομένο πως η κατάσταση θα γινόταν πολύ χειρότερη. Για όλους.

Για την ιστορία, λόγω αυτής της φάσης αποβλήθηκαν τόσο οι δυο τους όσο και ο Ντομινίκ Σάτον της Τρέντο, ενώ η νίκη κατέληξε στην Μπολόνια (82-75).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ