ΙΤΑΛΙΑ

Ρεκόρ καριέρας από Τζεντίλε κόντρα στη Βαρέζε

Ρεκόρ καριέρας από Τζεντίλε κόντρα στη Βαρέζε

Η Βίρτους Μπολόνια νίκησε εκτός έδρας στην παράταση τη Βαρέζε (90-85), με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να κάνει ρεκόρ καριέρας. Σε τρομερή κατάσταση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods.

Τα προβλήματα ανήκουν (οριστικά απ ότι φαίνεται) στο παρελθόν για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος στη Βίρτους Μπολόνια έχει βρει την υγειά του. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods είναι σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή κιόλας της σεζόν στη Lega Basket, με το παιχνίδι κόντρα στη Βαρέζε να αποκτά ιστορικό χαρακτήρα για τον ίδιο.

Κι αυτό γιατί έκανε ρεκόρ καριέρας (σε όλες τις διοργανώσεις), με τους 32 πόντους που σημείωσε. Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ τα κατάφερε, έχοντας 12/17 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 2/4 βολές, με την στατιστική του να "γράφει" επίσης 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 τάπα στα 37 λεπτά που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

Το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με τη νίκη των "μελανόλευκων" στην παράταση (90-85), με τον Πιέτρο Αραντόρι (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) να είναι ο έτερος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλεσάντρ Ραμάλι, η οποία φέτος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο (πρώην παίκτης του Ικάρου Χαλκίδας) Σταν Οκόγιε.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ