ΙΤΑΛΙΑ

Ραντούλιτσα: "Έρχομαι από την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Ραντούλιτσα: "Έρχομαι από την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο και ο Σέρβος σέντερ, σε δηλώσεις του, τόνισε πως έρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, το "τριφύλλι" τον άφησε ελεύθερο και η Αρμάνι Μιλάνο άρπαξε την ευκαιρία, κάνοντας δικό της τον Σέρβο σέντερ.

Σε δηλώσεις του στην Ιταλία, σχολίασε πως έρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας μέσο όρο στην Euroleague (πέρσι) 12.7 πόντους (56.8% δίποντα, 82.1% βολές) και 4.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σε 27 αναμετρήσεις.

Για την Αρμάνι Μιλάνο, σχολίασε: "Ξέρω πολλά πράγματα. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο έχει μεγάλη ιστορία, καλή οργάνωση και συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες μου. Μαζί μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, καθώς γνωρίζω πολλά παιδιά που αγωνίζονται εδώ και έτσι ανυπομονώ να ξεκινήσω», παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας".

Για την εμπειρία του στο ΝΒΑ: "Το NBA ήταν μια τεράστια εμπειρία. Στην αρχή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά έμαθα πολλά. Είναι δύσκολο να συγκρίνω τις χρονιές σε Κίνα και Παναθηναϊκό. Μιλάμε για διαφορετικές ομάδες. Αλλά μπορώ να πω ότι ωρίμασα και πως έρχομαι από την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ