ΙΤΑΛΙΑ

Ραντούλιτσα: "Είχα πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά προτίμησα την Μιλάνο"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δήλωσε πως είχε πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και εξήγησε τους λόγους που προτίμησε να παίξει μπάσκετ στην Αρμάνι Μιλάνο και όχι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό φέτος το καλοκαίρι και ο Σέρβος σέντερ δέχτηκε πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Όμως, την αρνήθηκε, προτιμώντας να παίξει μπάσκετ στην Αρμάνι Μιλάνο.

Σε δηλώσεις του στην Σερβία, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εξήγησε τους λόγους: "Είχα πρόταση να πάω στο NBA, ως τρίτος σέντερ, αλλά δεν θα είχα πολλά λεπτά συμμετοχής κι έτσι αποφάσισα να πάω στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου εκεί σίγουρα θα παίζω πολύ περισσότερο και θα έχω καλύτερο ρόλο.

Από τότε που έμεινα ελεύθερος, τόσο η Αρμάνι Μιλάνο όσο και ο κόουτς Ρέπεσα έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Πήγα σε μια ομάδα με πλούσια παράδοση, με τα περισσότερα τρόπαια στην Ιταλία, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και την Ευρωλίγκα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ