ΙΤΑΛΙΑ

Ψάχνεται στην... Καντού ο Έρλι

New York Knicks forward Cleanthony Early (17) dribbles up court during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Wednesday, Feb. 25, 2015. (AP Photo/Elise Amendola)
New York Knicks forward Cleanthony Early (17) dribbles up court during the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Wednesday, Feb. 25, 2015. (AP Photo/Elise Amendola) AP

Ο Κλιάντονι Έρλι έφυγε κακήν κακώς από την ΑΕΚ, αλλά δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 26χρονος φόργουορντ θα δοκιμαστεί με φόντο την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου.

Πέντε μέρες αφότου έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ , ο Κλιάντονι Έρλι ευελπιστεί πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 26χρονος φόργουορντ, που αποχώρησε άρον άρον από τους "κιτρινόμαυρους" εν μέσω πειθαρχικών παραπτωμάτων και... vegan-ισμού , βρίσκεται στην Ιταλία για να προπονηθεί και να αποφασίσει αν θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο πρώην παίκτης των New York Knicks πιθανότατα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, φιλοδοξώντας να μακροημερεύσει στη γειτονική χώρα και μέσω της παρουσίας του στη Lega Basket να επιστρέψει στο μέλλον στο ΝΒΑ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ