ΙΤΑΛΙΑ

Πρώτα η Κρήτη, μετά η απάντηση στο δίλημμα

Πρώτα η Κρήτη, μετά η απάντηση στο δίλημμα
PEX 23 PHOTOGRAPHER

Ο Φεντερίκο Μουσίνι δήλωσε πως θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του. Το παιδί - θαύμα της Ρέτζιο Εμίλια βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Το όνομα του Φεντερίκο Μουσίνι το έχετε ακούσει. Και θα το ακούσετε ξανά, πολλές φορές στο μέλλον. Πρόκειται για το παιδί - θαύμα της Ρέτζιο Εμίλια, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων κολεγίων του NCAΑ.

Ο 19χρονος (γεννημένος το 1996) πόιντ γκαρντ, που φέτος έδωσε τα διαπιστευτήριά του στο Eurocup, έχει μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής. Να επιλέξει ανάμεσα στην επαγγελματική καριέρα (στη Ρέτζιο Εμίλια) και το κολεγιακό πρωτάθλημα.

" Είμαι ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά πράγματα", σχολίασε ο ίδιος σε ραδιοφωνική εκπομπή της γειτονικής χώρας, πριν συνεχίσει λέγοντας: " Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτές τις δύο επιλογές, παρότι μιλάμε για μία δύσκολη απόφαση".

Παράλληλα, όμως ενημέρωσε πως θα δώσει το "παρών" τόσο στο `Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων (στην Κρήτη) όσο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών (στην Ιταλία), ενισχύοντας τη "σκουάντρα ατζούρα". " Θα είναι δύσκολα γιατί θα πρέπει να τελειώσω και με το σχολείο. Θα πρέπει να κάνω κάποιες θυσίες, αλλά μετά από αυτό όλα θα είναι πιο ήρεμα", κατέληξε.

Διαβάστε για τη ζωή του 19χρονου πόιντ γκαρντ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα των Ιταλών .

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ