ΙΤΑΛΙΑ

Πολλά λεφτά η Αρμάνι για Τζάκσον

Πολλά λεφτά η Αρμάνι για Τζάκσον

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", η Αρμάνι Μιλάνο έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Άαρον Τζάκσον με ετήσιες αποδοχές πάνω από 1 εκατ. ευρώ!

Ο Άαρον Τζάκσον είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην Ευρώπη. Έχοντας μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, βλέπει πολλές ομάδες που αγωνίζονται στην EuroLeague να τον έχουν στις λίστες τους (ανάμεσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός), δείχνοντας να μην βιάζεται να πάρει την απόφασή του.

Βλέποντας λοιπόν τον Τζάκσον να μην έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, η Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται ότι βρήκε την ευκαιρία να του καταθέσει την πρότασή της. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", υποστηρίζοντας ότι η Αρμάνι έχει προσφέρει στον Τζάκσον διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.2 εκατ. ευρώ!

Ο Αμερικανός γκαρντ προς το παρόν δεν έχει απαντήσει, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να κάνει πρώτα προσπάθειες να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ πριν αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση μίας Ευρωπαϊκής ομάδας. Ξέρει εξάλλου ότι έχει αυτή την πολυτέλεια, ειδικά όσο οι φερόμενες ως ενδιαφερόμενες ομάδες δεν έχουν "κλείσει" παίκτη στην θέση του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ