ΙΤΑΛΙΑ

Παρέσυρε τη Βενέτσια ο Ράγκλαντ

Παρέσυρε τη Βενέτσια ο Ράγκλαντ

Παράσταση για ένα ρόλο από τον Τζο Ράγκλαντ, που οδήγησε την Αβελίνο στη νίκη επί της Βενέτσια (96-83) και στο 2-1 στην ημιτελική σειρά των ιταλικών Playoffs.

Η Αβελίνο απέχει δύο νίκες από την πρόκριση στους Τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος και το οφείλει πρωτίστως στον Τζο Ράγκλαντ. Ο βραχύσωμος 27χρονος πόιντ γκαρντ μετέτρεψε σε προσωπικό σόου τον τρίτο ημιτελικό με τη Βενέτσια, έβαλε 33 πόντους με 12/17 σουτ και οδήγησε την Αβελίνο στη νίκη με 96-83, ένα αποτέλεσμα που δίνει στην ομάδα του το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες.

Εξαιρετικός ήταν ακόμα το... alter-ego του στην περιφέρεια της Αβελίνο, ο Ντέιβιντ Λόγκαν, με τον τέως παίκτη του Παναθηναϊκού να σημειώνει 21 πόντους. Ο τρίτος Αμερικανός της παρέας, ο Αντονις Τόμας, πρόσθεσε άλλους 15 πόντους, ενώ ο Κιρίλο Φεσένκο πρόσθεσε επίσης 11 πόντους και 7 ριμπάουντ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν πλέον να πάρουν το "εισιτήριο" για τους Τελικούς μέσα στο γήπεδο τους στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς.

Από την πλευρά της Βενέτσια, η οποία ηττήθηκε παρότι ευστόχησε στα 15 από τα 34 τρίποντα που επιχείρησε, οι Μαρκές Χέινς (19 πόντοι) και Τάιρους ΜακΓκι (19 πόντοι) ήταν οι δύο που ξεχώρισαν. Στα ρηχά έμεινε ο Μάικ Μπράμος, που αν και έπαιξε 29 λεπτά, έμεινε στους 2 πόντους με 1/5 σουτ και είχε ακόμα 3 ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ