ΙΤΑΛΙΑ

Πάει για Μάκαντου και άλλους 3 Αμερικανούς πακέτο η Τορίνο!

Golden State Warriors forward James Michael McAdoo (20) in the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 13, 201, in Denver. The Nuggets won 132-110. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Τορίνο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τεσσάρων Αμερικάνων, με το όνομα του Τζέιμς Μάικλ Μάκαντου να είναι αυτό που ξεχωρίζει ανάμεσά τους.

Η Τορίνο έχει πάρει φόρα. Με πολύ ρευστό στην κατοχή της και έχοντας ήδη ανακοινώσει την συμφωνία με τον θρυλικό Λάρι Μπράουν (προπονητής) και την απόκτηση των Κάρλος Ντελφίνο και Ρόις Ουάιτ , ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τεσσάρων Αμερικανών, κλείνοντας έτσι τις θέσεις των ξένων της!

Το όνομα που ξεχωρίζει βέβαια είναι αυτό του - δις πρωταθλητή με τους Warriors στο ΝΒΑ - Τζέιμς Μάικλ Μάκαντου (25 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ), ωστοσο ενδιαφέρον παρουσιάσουν και οι τρεις άλλοι παίκτες που φέρονται να βρίσκονται κοντά στην Τορίνο.

Ο λόγος για τον Τόνι Καρ (21 χρονών, 1.96 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο51 του φετινού ΝΒΑ Draft από τους Pelicans, τον Τρα Χόλντερ (22 χρονών, 1.85 μέτρα, πόιντ γκαρντ) και τον Τεκέλ Κότον (25 χρονών, 1.88 μέτρα, γκαρντ), με τους δύο πρώτους να αποφοιτούν φέτος από το Κολέγιο και τον τρίτο να έχει χάσει όλη την σεζόν 2017/18 λόγω τραυματισμού.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν όλες αυτές οι κινήσεις, τότε οι 4 από τους 5 ξένους της Τορίνο (Ουάιτ, Καρ, Χόλντερ, Μάκαντου) θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ο 5ος (Κότον) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά έπειτα από έναν χρόνο απουσίας. Ο Κάρλος Ντελφίνο δεν πιάνει θέση ξένου, αφού έχει ιταλικό διαβατήριο. Όπως και να έχει, με το χρήμα να ρέει άφθονο, στην Τορίνο δεν δείχνουν να αγχώνονται.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ