ΙΤΑΛΙΑ

Ονειρεύονται Χάκετ στην Τορίνο

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στην Τορίνο κάνουν όνειρα για την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ, ποντάροντας στην καλή σχέση του νέου τεχνικού της ομάδας, Λούκα Μπάνκι, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού.

Έχουν περάσει λίγες μόλις ημέρες από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τορίνο από τον Λούκα Μπάνκι και δεν άργησαν οι Ιταλοί να θεωρήσουν ότι ξέρουν ποιος θα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας: Ο Ντάνιελ Χάκετ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "torinosportiva.it", στην Τορίνο θεωρούν ότι η παρουσία του Μπάνκι μπορεί να παίξει τον ρόλο της σε περίπτωση που προσεγγίσουν τον γκαρντ του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί ο ο Χάκετ θεωρείται "πνευματικό παιδί" του Ιταλού τεχνικού από την κοινή τους παρουσία σε Σιένα και Μιλάνο.

Στο δημοσίευμα τονίζεται βέβαια ότι η απόκτηση του διεθνή γκαρντ μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ο Χάκετ αγωνίζεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως ο Ολυμπιακός, ενώ θεωρείται δύσκολο να μπορέσει η ομάδα να καλύψει το υψηλό κασέ του. Στον επίλογο του κειμένου ωστόσο αναφέρεται πως " το να ονειρεύεσαι δεν κοστίζει τίποτα"!

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ