ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Οι δώδεκα "εκλεκτοί" του Μεσίνα για το Προολυμπιακό

Οι δώδεκα "εκλεκτοί" του Μεσίνα για το Προολυμπιακό
CIAMILLO

Την επομένη του τελευταίου φιλικού αγώνα (με το Πουέρτο Ρίκο), ο Έτορε Μεσίνα ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες με τους οποίους θα παλέψει για να οδηγήσει την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεγάλη έκπληξη το "κόψιμο" του Αμεντέο Ντέλα Βάλε.

Η Ιταλία ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εν όψει του Προολυμπιακού, αφού νίκησε με σχετική άνεση το Πουέρτο Ρίκο το βράδυ της Πέμπτης (30/6). Την επομένη (1/7), ο Έτορε Μεσίνα ανακοίνωσε τη δωδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η "σκουάντρα ατζούρα" στο Τορίνο, στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κι η αλήθεια είναι ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας έκρυβε εκπλήξεις, αφού άφησε εκτός νυμφώνος τους Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Νταβίντε Πασκόλο και Αβούντου Αμπάς. Για τον πρώτο μάλιστα δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα που... εκφράζουν απορίες για το γεγονός, μιας και μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Lega Basket.

Οι δώδεκα που θα έχει στο πλευρό του ο Έτορε Μεσίνα είναι οι: Πέπε Ποέτα, Ντάνιελ Χάκετ, Μάρκο Μπελινέλι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Πιέτρο Αραντόρι, Τζίτζι Ντατόμε, Στέφανο Τόνουτ, Ντανίλο Γκαλινάρι, Νικολό Μέλι, Αντρέα Μπαρνιάνι, Μάρκο Κουζίν και Ρικάρντο Τσέρβι.

Θυμίζουμε πως η Ιταλία είναι εκ των ανταγωνιστικών της Εθνικής ομάδας για το εισιτήριο που οδηγεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μαζί με το Μεξικό, το Ιράν, την Τυνησία και την Κροατία.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ