ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπράμος παρέμεινε στην Βενέτσια

Ο Μπράμος παρέμεινε στην Βενέτσια

Ο Μάικ Μπράμος αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Βενέτσια, επιλέγοντας να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα. "Θέλουμε να πετύχουμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Στην Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικ Μπράμος, καθώς ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με την ιταλική ομάδα, παραμένοντας σε εκείνη για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ, στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε μέσο όρο 9 πόντους, όντας "μπόμπερ" από την περιφέρεια, έχοντας μέσο όρο 42.8% στα τρίποντα. Παράλληλα είχε μέσο όρο 4.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ, σε 25.9 λεπτά συμμετοχής.

Σε δηλώσεις του, ο Μάικ Μπράμος είπε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με τη Βενέτσια για ακόμα μία σεζόν και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε εμένα.

Είναι ένας σύλλογος με άριστη οργάνωση και μεγάλες φιλοδοξίες και ευελπιστώ πως θα καταφέρω να βοηθήσω για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσωπικά, θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς για να είμαι χρήσιμος στην ομάδα και να ελαχιστοποιήσουμε τα σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα.

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο και εμείς πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Θέλουμε να πετύχουμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν ώστε να βρεθώ μπροστά στον κόσμο μας και την ατμόσφαιρα του Taliercio με στόχο να ανταποδώσω την αγάπη.”

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ