ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπατίστα θα ανταμώσει με τον Μπράμο

Ο Μπατίστα θα ανταμώσει με τον Μπράμο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Βενέτσια θα συνεχίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την καριέρα του ο Εστέμπαν Μπατίστα, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα, εκεί όπου θα συναντήσει τον Μάικ Μπράμο.

Έτοιμος να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Ιταλία είναι ο Εστέμπαν Μπατίστα, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Βενέτσια για συμβόλαιο συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ολοκληρώνει τη θητεία του στην Κίνα τις προσεχείς εβδομάδες, κι ακολούθως θα ενσωματωθεί στην ιταλική ομάδα, η οποία παλεύει για τη διάκριση στο Basketball Champions League.

Θυμίζουμε πως η Βενέτσια δοκιμάζεται απέναντι στην Βέντσπιλς στα playoffs της διοργάνωσης της FIBA, θέλοντας να πάρει το εισιτήριο για τους "16", προκειμένου να εκμεταλλευτεί την παρουσία του πολύπειρου σέντερ. Στην ιταλική ομάδα θα συναντήσει τον Μάικ Μπράμο, τον Μαρκίζ Χέινς και τον Τζαμέλ Χάγκινς, που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στα μέρη μας με Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Κολοσσό και Άρη.

Την είδηση της επικείμενης μεταγραφής επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Φεντερίκο Καζαρίν, ο οποίος εξήγησε ότι " είναι ένας σπουδαίος παίκτης, υψηλού επιπέδου και προφίλ", κρατώντας όμως μικρό καλάθι υπό τον φόβο να χαλάσει το πράγμα την τελευταία στιγμής. Γι αυτό τόνισε πως " θα πρέπει να βγάλουμε έναν ξένο από το ρόστερ, για να τον αποκτήσουμε".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ