ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μetta World Peace θα μείνει στην Ευρώπη

Ο Μetta World Peace θα μείνει στην Ευρώπη

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, ήθελαν τον Παναθηναϊκό να 'χει ζητήσει τον Metta World Peace από την Καντού, με την ιταλική ομάδα να αρνείται την παραχώρηση. Ο Αμερικανός διαβεβαιώνει πως θα μείνει και του χρόνου στην Ευρώπη και... όποιος πιστός ας προσέλθει.

Όταν ο Παναθηναϊκός έψαχνε παίκτες να προσθέσει στο ρόστερ του, εν όψει των ελληνικών playoffs, οι πληροφορίες του Sport24.gr -που δεν επιβεβαιώθηκαν από την Ελλάδα- ήθελαν τους "πράσινους" να 'χουν ζητήσει από την Καντού τον Metta World Peace (ευρύτερα γνωστό, ως Ρον Αρτέστ). Η ιταλική ομάδα ωστόσο, είχε προκριθεί στα δικά της playoffs και δεν δέχθηκε να κάνει την παραχώρηση. Συν του ότι η παρουσία του συγκεκριμένου τύπου στην πόλη, έχει αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον και τα έσοδα.

Σε σημερινή του συνέντευξη (στο Sportando), ο Αρτέστ αποκάλυψε πως " στην αρχή της σεζόν είχα κάποιες προσφορές από το ΝΒΑ, αλλά αποφάσισα να πάω στην Κίνα. Πέρασα εκεί τρεις μήνες και μετά επέστρεψα στις ΗΠΑ, για να μείνω με τα παιδιά μου. Έκαναν προπονήσεις στο Λος Άντζελες, όταν ο εκπρόσωπος μου από την Ιταλία με ενημέρωσε πως έχω τη δυνατότητα να παίξω σε αυτή τη χώρα. Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και το έκανα πραγματικότητα. Ρώτησα την κόρη μου και μου είπε "γιατί να μην πας;". Η Καντού με είχε ενημερώσει ότι με θέλει για να προκριθεί στα playoffs. Μου αρέσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, γιατί το παιχνίδι εδώ είναι πιο ομαδικό. Λατρεύω την εμπειρία και για αυτό σκέφτομαι να μείνω στην Ευρώπη και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ