ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μεσίνα θέλει Ιταλία, αλλά...

Ο Μεσίνα θέλει Ιταλία, αλλά...

Ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε σε Ιταλική εφημερίδα ότι θέλει να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ του 2017, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να τον αφήσουν οι Σπερς.

Η Ιταλική Ομοσπονδία το ξεκαθάρισε: Παρά την αποτυχία της Ιταλίας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριό (χάνοντας στον Τελικό του Προολυμπιακού στο Τορίνο από την Κροατία) εξακολουθεί να θέλει τον Έτορε Μεσίνα ως ομοσπονδιακό προπονητή. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην Ιταλική εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα" ο Μεσίνα τόνισε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ιταλίας, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται από αυτόν. Κι αυτό γιατί έχοντας συμβόλαιο με τους Σαν Αντονιο Σπερς - στους οποίους είναι άμεσος βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς - πρέπει πρώτα να του δώσουν την άδεια οι Τεξανοί.

" Θέλω πολύ να συνεχίσω να είμαι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας. Πρέπει όμως να μου δώσουν το πράσσινο φως οι Σπερς για να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν με αφήσουν, τότε την ίδια στιγμή θα καθίσω στο τραπέζι με την Ομοσπονδια που με τίμησε προσφέροντάς μου συμβόλαιο μέχρι το επόμενο Ευρωμπάσκετ. θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες" δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Έκτορας", του οποίου το συμβόλαιο με την Ιταλική Ομοσπονδία ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ